Groepsverblijf Fekonsieskuur (De Koog)

Fraai gelegen groepsverblijf op 2 km van De Koog

  • Mooi gelegen aan de rand van het bos
  • Speelveld met goaltjes en volleybalnet
  • Compleet ingerichte keuken voor grote groepen
Icon

Geschikt voor
40 personen

Icon

Huisdieren zijn
niet toegestaan

Icon

Dichtsbijzijnde dorp
De Koog

Beste prijs v.a. € 990,-

Boek je vakantie veilig en vertrouwd
bij VVV Texel

Ontdek Groepsverblijf Fekonsieskuur in De Koog

Het ruime groepsverblijf Fekonsieskuur ligt pal naast een groot dennenbos twee kilometer ten zuiden van De Koog. De groepsaccommodatie biedt onderdak aan maximaal 40 personen. Afstand tot het Noordzeestrand is ongeveer twee kilometer, maar ook populaire daguitjes als Ecomare en zwemparadijs Calluna zijn niet ver weg.
De Koog is een toeristisch badplaatsje met diverse restaurants, winkels en een supermarkt. Afstand tot de haven van Texel is ruim 11 kilometer.

Indeling en ligging Fekonsieskuur

Groepsaccommodatie Fekonsieskuur heeft een eigen plekje op het terrein van de eigenaar. De open keuken is van alle gemakken voorzien: een groot gasfornuis met 8 pitten, pannen, borden en bestek, maar ook twee koelkasten. In de zitruimte beschik je over een radio met CD-speler en flatscreentelevisie met DVD-speler. Daarnaast is er nog een eet- en recreatiezaal met een groot projectiescherm.

Slapen doe je op een stapelbed (voorzien van kussen en matras) in één van de twee slaapzalen. De sanitaire ruimte bestaat uit vier douches, vier toiletten, twee urinoirs en diverse wasbakken.

Buiten het verblijf tref je een op het zuiden gelegen terras met tentdak. Er is tevens een ruime speelweide aanwezig waar naar hartenlust gesport en gespeeld kan worden. De goaltjes en het volleybalnet staan al klaar.

Op het terrein zijn huisdieren en open vuur niet toegestaan. Er is voor 10 auto’s gelegenheid tot parkeren.

Faciliteiten

Ligging

Icon

Noordzeestrand
2.6 kilometer

Icon

Vuurtoren
16.1 kilometer

Icon

Veerhaven
11.3 kilometer

Pelikaanweg 75 b, 1796 NP De Koog (Texel)

Veelgestelde vragen

Ja! Er is voor maximaal 10 auto’s en 40 fietsen gelegenheid om te parkeren. De Fekonsieskuur staat op een terrein vlakbij de woning van de beheerder.

Fekonsieskuur heeft twee slaapzalen. De ene zaal heeft 24 bedden, de andere 16. Let op: er is geen aparte slaapruimte voor leidinggevenden.