Vakantiehuis Noordende (De Cocksdorp)

Knus vakantiehuis aan de Kikkertstraat in centrum De Cocksdorp

  • Supermarkt en restaurants om de hoek
  • Enkele minuten wandelen naar de Waddendijk
  • Op fietsafstand van het Noordzee-strand en de vuurtoren
Icon

Geschikt voor
4 personen

Icon

Huisdieren zijn
toegestaan

Icon

Dichtsbijzijnde dorp
De Cocksdorp

Beste prijs v.a. € 613,-

Boek je vakantie veilig en vertrouwd
bij VVV Texel

Op vakantie in De Cocksdorp in hartje centrum bij vakantiehuis Noordende

In het hart van het betoverende dorp De Cocksdorp aan de Kikkertstraat, prijkt het geschakelde vakantiehuis Noordende als een juweel tussen de levendige straatjes. Een oase doordrenkt met charme, waar de geur van versgebakken broodjes uitnodigend door de lucht zweeft en de lokale Texelse bevolking elkaar begroet met een warme glimlach.

Hier ontbreekt het niet aan verleidingen. Een waar paradijs voor fijnproevers, met diverse restaurants die hun deuren gastvrij openen voor de nieuwsgierige reiziger. Naast de culinaire avonturen, pronkt er een drogisterij als een schatkist vol verzorgende geheimen en staat de fietsenverhuur klaar om de verlangens naar ontdekkingstochten te vervullen.

Op een steenworp afstand, als een vertrouwde vriend, staat de supermarkt waar de geuren van vers fruit en knapperig brood je tegemoet kwamen.

Majestueus uitzicht over de uitgestrekte Waddenzee

Maar het is niet alleen de lokale smaaksensatie die vakantiehuis Noordende tot een oase maakt. Met een paar passen brengt de Waddendijk zijn geheimzinnige charme tot leven. Daar, met de zilte bries in je haren, opent zich een majestueus uitzicht over de uitgestrekte Waddenzee, als een levend schilderij dat telkens weer anders kleurt.

En als de drang naar het zachte zand en de deinende golven toeslaat, is het strand slechts tien minuten fietsen verwijderd. Een waar paradijs voor degenen die hun ziel wilden laten dansen op het ritme van de branding. De vuurtoren, als een wakende schildwacht over het eiland, fluistert verhalen van lang vervlogen tijden, slechts 3,5 kilometer verderop. Zijn lichtstralen doorboren de nacht en begeleiden de schepen veilig door de duisternis.

Maar het avontuur stopt niet aan de rand van het dorp. Nee, daar begint het pas. Het Nationaal Park Duinen van Texel, een magisch rijk van duinen en flora, strekt zich uit als een uitnodigende groene deken. De Eierlandse Duinen, als parels in een zee van zand, wachten geduldig op ontdekkingsreizigers die hun geheimen wilden onthullen.

Fietsen en wandelen, de twee trouwe metgezellen van de vrije geest, hebben hier hun speeltuin gevonden. Overal om je heen ontvouwen zich paden, als linten die je leiden door een landschap doordrenkt met geschiedenis en natuurpracht.

Indeling vakantiehuis Noordende

Terug in je vakantiehuis vind je de woonkamer, een heiligdom van gezelligheid en comfort. De houtkachel knispert als een oude verteller, terwijl de flatscreen tv en de radio zorgen voor de achtergrondmuziek van je eigen avontuur.

De keuken staat klaar om culinaire meesterwerken te creëren. Met een gaskookplaat met wokbrander, een koelkast die zijn geheimen koestert, en een combi-oven die de grenzen van mogelijkheden verlegt, is het een waar podium voor culinaire magie.

In de armen van vakantiehuis Noordende vind je rust, met een slaapkamer met wastafel op de begane grond die je verwelkomt met open armen.

Op de bovenverdieping wacht een andere oase van rust, met twee eenpersoonsbedden die uitnodigen tot dromen en reflectie. Buiten de muren wacht een tuin, als een privé-sanctuary, waar de zon haar stralen laat dansen en de wind zijn zachte melodieën afspeelt.

De bedden zijn bij aankomst al voor je opgemaakt. In de badkamer, het toilet en de hal, omhult vloerverwarming je met een warme omhelzing, terwijl de wasmachine, de parasol en de barbecue wachten op hun moment van glorie.

Tegenover het vakantiehuis ligt een parkeerplaats, als een trouwe metgezel voor degenen die hun reis met vier wielen hebben gemaakt. En voor degenen die de kracht van elektrische stromen omarmden, wacht er een fietsenstalling met een oplaadpunt voor e-bikes.

Dus, in het centrum van De Cocksdorp, omhuld door de magie van de noordelijke punt van Texel, ligt vakantiehuis Noordende als een schat op ontdekkingsreis. Een thuis op weg van huis, waar de tijd vertraagde en herinneringen worden geboren!

Faciliteiten

Ligging

Icon

Noordzeestrand
3.1 kilometer

Icon

Vuurtoren
3.0 kilometer

Icon

Veerhaven
18.1 kilometer

Kikkertstraat 65, 1795 AC De Cocksdorp (Texel)