Kampeerboerderij Texel

6 accommodaties

Sorteren op

Banner
Vakantiehuis De Ankerplaats (Den Burg)

Duurzaam vakantiehuis met grote tuin tussen De Koog en Den Burg

v.a. € 885,-
Banner
Residence Rustiek (De Koog)

Vrijstaand familiehuis met bijzondere inrichting op loopafstand van duin en zee

v.a. € 1180,-
Banner
Villa Duyncoogh (De Koog)

Ruime familievilla met sauna en jacuzzi dichtbij duin en strand

v.a. € 2135,-
Banner
Groepsaccommodatie Nieuw Vredestein (De Koog)

Landelijk gelegen accommodatie met sportveldjes en barbecueplaats

v.a. € 1065,-
Banner
Groepsverblijf Stolp Nieuw Bornrif (De Koog)

Rustig gelegen boerderij aan rand van De Koog

v.a. € 1299,-
Banner
Groepsverblijf Fekonsieskuur (De Koog)

Fraai gelegen groepsverblijf op 2 km van De Koog

v.a. € 990,-

Vind een geschikte kampeerboerderij op Texel

Je zoektocht naar een kampeerboerderij op het Waddeneiland Texel begint hier! We hebben een unieke selectie van groepsaccommodaties op Texel samengesteld. Ga jij voor een basic accommodatie of een compleet ingerichte boerderij? Het aanbod van kampeerboerderijen op Texel is breed en divers. Je boekt in ieder geval veilig en vertrouwd direct bij de vakantie aanbieder!

Ontdek Texel met familie, vrienden, collega’s of klasgenoten

Texel is een prachtig eiland om te verblijven met een groep, er is voor ieder wat wils! Ga op avontuur in de duinen op de westkant van het eiland. In Nationaal Park Duinen van Texel spot je, turend door het uitgestrekte duinlandschap, unieke vogelsoorten. Er zijn prachtige wandel- en fietsroutes door de kenmerkende natuur. Onze tip: maak een wandeling door natuurgebied De Slufter. Op deze plek stroomt de zee tussen de duinen door het land in, een uniek stukje natuur in Nederland!

In de toeristische dorpjes De Koog en hoofdplaats Den Burg kan je terrasje pakken of shoppen. Of ga met je groepsuitje lekker uiteten in één van de talloze restaurants. Maar vergeet ook de haven bij Oudeschild niet. De vissersboten varen af en aan terwijl de kinderen in de speeltuin of op het naastgelegen zandstrandje spelen. Vanuit je kampeerboerderij ben je er zo!

Kampeerboerderij gezocht!

Zoek je een kampeerboerderij voor een bezoek aan Texel met je vriendengroep? Is er iets te vieren met de familie? Of ga je met je collega’s of school naar Texel? Wat de reden ook is, een geschikte kampeerboerderij is zo gevonden op Texel! Een groepsaccommodatie met sportveldjes of verblijf je liever op een landelijk gelegen boerderij met Texels uitzicht? Kies je voor een kampeerboerderij bij badplaats De Koog, zodat je binnen enkele minuten op het strand bent? Het is allemaal mogelijk!